Povrat robe

Ako vam naručeni proizvod ne odgovara možete ga bezikakve obaveze u rokuod 14 dana vratiti. Nakon toga povrat nije više moguć. Proizvod će biti zamijenjenili jednostavnouzeti natrag.

 

Vraćanje tehničkih proizvoda je moguće samo u originalnoj, neoštećenoj i neoznačenoj embalaži sa svim elementima, koji štite proizvod od oštećenja tijekom transporta! Tehnički proizvodi su samo testirani. Nakon testiranja proizvoda njegova vrijednost i korisnost ne može se smanjiti.

 

Reklamacije proizvoda oštećenog tijekom dostave, uzimamo u obzir u roku od 6 dana nakon prihvaćanja isporuke. Naknadnih reklamacija nećemo uzimati u obzir. U slučaju, da u trenutku isporuke na pošiljki primjetite znakove oštećenja, molimo vas da odbijete dostavu i zahtijevate uspostavljanje zapisnika oštećenja pošiljke. Samo tako vam možemo što bržije isporučiti nov proizvod.

 

OTKAZIVANJE NARUDŽBE:

 

Narudžbu možete jednostavno otkazat. Obavijest o otkazivanju je moguća samo putem e-maila na info@megafitness.eu. U mail-u su obavezne sljedeće informacije:

  1. Predmet: Otkaz narudžbe
  2. Sadržaj poruke: a) naziv kupca b) broj ugovora

Jeste li trgovac i želite primiti predračun?

Otkrijte povoljne cijene rezervirane za vas
Made in Web Industry
Ova stranica koristi kolačiće, uključujući i kolačiće treće strane za oglašavanje i usluge u skladu sa vašim željama. Ako želite saznati više ili isključiti sve ili neke kolačiće kliknite tu Zatvaranjem ovog natpisa, listanjem kroz stranice ili klikom na bilo koji element suglašavate na korištenje kolačića. Potvrdi