SIGURNOST I PRIVATNOST

Victura d.o.o. pruža sve potrebne tehnološke i organizacijska rješenja za potpunu sigurnost kupovine. Prijenos osjetljivih osobnih i transakcijskih podataka na web-mjestu pokrenut je u sigurnom načinu rada pomoću SSL (Secure Sockets Layer). Sustav je također sprečava, kako bi mogli presresti vaše osobne i transakcijske podatake koje šaljete na online trgovine. Siguran otkup jamstvo, uzimajući u obzir sve značajne zakonske obveze i preporuke slovenskih i međunarodnih potrošačkih udruženja.

Obvezujemo se da ćemo bilo kakve osobne podatke dobivene putem web stranice megashopping.eu i podružnica b-mimic.com, ostati u vlasništvu Victure doo, te će se koristiti isključivo u svrhu izvršenja i isporuke ugovora, osim ako se koristnik web stranice konkretno ne dogovore u nekom drugom obliku korištenja podataka. Sa svim osobnim podacima ćemo bezuvjetno biti u skladu s važećim Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

SIGURAN ON-LINE SHOPPING

Prijenos osjetljivih osobnih i transakcijskih podataka između računala i megashopping.eu web Centra i b-mimic.com odvija se putem sigurne šifrirane veze ili SSL (Secure Sockets Layer). Sigurnosni protokol pruža VeriSign.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Podaci se prikupljaju, obrađuju i koriste isključivo u marketinške svrhe, u svrhu obaviještanja, šaljanja reklamnog materijala i istraživanja tržišta.

PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA

Victura d.o.o. prikuplja vaše podatke u slučaju online kupnje, naručivanje e-novosti i druge elektronske publikacije. Osobni podaci koristit će se isključivo za potrebe izvršenja i isporuke ugovora, osim ako se korisnikom web stranice konkretno ne dogovorimo u nekom drugom obliku korištenja podataka.

ČUVANJE OSOBNIH PODATAKA

Obvezujemo se da ćemo osobne podatke prikupljene putem web stranice u cjelini ostat pohranjene, zaštićene i obrađene tvrtke Victura d.o.o.. Uz sve stečene osobne podace će bit operane mjestu postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka u skladu s europskim zakonodavstvom ( Direktiva EU 95/46/EZ , 2002/58/EZ i ugovori ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189 ). Vaši podaci adekvatno zaštićeni od gubitka , uništenja, krivotvorenja , manipulacije i neovlaštenog pristupa ili neovlaštenog otkrivanja od strane treće strane. Uz pristanak kojeg da korisnik omogućuje tvrtka Victura d.o.o., kao administrator baze podataka obrađuje prikupljene osobne podatke u svrhu uzorkovanja, istraživanja i statističku obradu podataka za otkrivanje korištenje usluga, Usklađivanje ponude i segmentacije, istraživanje tržišta, informacije o ponudi, novostima i posebnim ponudama za slanje e-novosti i ostali promidžbeni materijal, informirati korisnike o uslugama i povezane osobe, a za ostale vrste korištenja podataka, u kojem korisnik na web stranici posebno pristaje. Ta informacija tvrtka može Victura d.o.o. , proces za vlastite potrebe opozvati pristanak na upit ukloniti osobne podatke iz baze podataka . Tijekom upravljanje osobnim podacima pojedinca na zahtjev priliku za pristup i ažuriranje podataka u bazi podataka .

OBRADA PODATAKA

Upravljač obrade podataka Victura d.o.o., sa sjedištem u Novoj Gorici, Industrijska cesta 5, 5000 Nova Gorica Slovenija.

Jeste li trgovac i želite primiti predračun?

Otkrijte povoljne cijene rezervirane za vas
Made in Web Industry
Ova stranica koristi kolačiće, uključujući i kolačiće treće strane za oglašavanje i usluge u skladu sa vašim željama. Ako želite saznati više ili isključiti sve ili neke kolačiće kliknite tu Zatvaranjem ovog natpisa, listanjem kroz stranice ili klikom na bilo koji element suglašavate na korištenje kolačića. Potvrdi